AHT AMORF FŰTÉSI TECHNOLÓGIA BEMUTATÓTEREM SANGHAIBAN
16118
post-template-default,single,single-post,postid-16118,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8

AHT AMORF FŰTÉSI TECHNOLÓGIA BEMUTATÓTEREM SANGHAIBAN

AHT AMORF FŰTÉSI TECHNOLÓGIA BEMUTATÓTEREM SANGHAIBAN

Örömmel értesítjük, hogy Sanghajban megnyílik AHT bemutatótermünk, ahol az AHT csúcstechnológiás termékeit és telepítési megoldásait mutatjuk be.

Az bemutatóterem Sanghaj legnagyobb építőiapri piacán - Jiuxingon található. Az Experience szobát az A&D Technologies tervezte és építette Shenjie Industrial támogatásával, aki közreműködött a kiállítási területen, és egyben az AHT termékek A & D technológiáinak képviselője.

Az élményterem körülbelül 12 négyzetméter. A padlót fa, címkék és szőnyeg borítja, amelyet AHT fűtőszőnyeg fűtött. A plakátok és az ottani standok bemutatják az AHT technológiák egyedülálló technológiáit és az egész világon alkalmazható példákat. Az élményszoba előtt állatszőnyeget és hordozható kültéri fűtőszőnyeget is bemutattunk, amelyeket az ügyfél megérezhet és megérinthet a kültéri alkalmazásokhoz.

Szeretettel üdvözöljük az ügyfeleket, a partnereket és az összes barátunkat, hogy jöjjenek meglátogatni ezt a bemutatótermet, ahol megtapasztalhatja a környezetbarát, energiatakarékos, egyszerű telepítést, a világ legfejlettebb technológiáját a beltéri és kültéri fűtéshez.