Termékek
14495
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14495,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8
 

Termékek

AHT TERMÉKEK

Az AHT termékek beltéri fűtésre, kültéri jégmentesítésre és hóolvasztásra vonatkoznak, a forradalmi és egyedülálló Amorf fémszalagos fűtéstechnológiánk alapján.

   Egy nagyon hatékony fűtés, alacsony költség mellett. Ez egy teljesen biztonságos, környezetbarát rendszer, amely könnyen telepíthető és nem igényel karbantartást.

BELTÉRI

Az AHT technológiailag fejlett padlófűtéses rendszere meleg, kényelmes, fényűző otthoni környezetet biztosít.

KÜLTÉRI

Az AHT hó-és jégolvasztási rendszerek egyedülálló amorf fémszalagos fűtési technológián alapulnak.

ELŐNYÖK & BIZTONSÁG

Az AHT amorf fémszalagos padlófűtésének előnyei a sokoldalú melegség érdekében.

BELTÉRI FŰTÉS

Az AHT fejlett technológiával rendelkező elektromos padlófűtési rendszere meleg, kényelmes, luxus otthoni környezetet biztosít. Egyaránt használható: fürdőszobában, konyhában, nappaliban, mosókonyhában, alagsorban,vagy hálószobában. Továbbá irodák, közösségi terek, ipari létesítmények vonatkozásában. Minden típusú burkolat alá telepíthető mint például, csempe, kő, fa,  laminált parketta, vagy szőnyeg alá, a hivatalos beépítési útmutató szerint. Az A.H.T. padlófűtési rendszere állandó és kivételesen komfortos meleget nyújt, nincsenek zajos ventilátorok vagy légbefúvók, amelyek felkavarnák a port. A látványt zavaró fűtőtestek elhagyása megkönnyíti a bútorok elhelyezését, és biztonságosabb forró felületek nélküli otthoni környezetet biztosít.

Az egyedülálló amorf fém szalag fűtési technológián alapuló AHT padlófűtési rendszernek jelentős előnyei vannak bármely más típusú padlófűtési rendszerrel szemben:

 • Megfelelő és minden típusú padlóburkolat alá felszerelhető
 • Gyorsabban éri el az üzemi hőmérsékletet, mint más rendszerek
 • Egyenletesebb hőt generál
 • Gazdaságosabb, működése kevésbé költséges 
 • Alacsony profilú és kiváló rugalmasságú
 • Rendkívül könnyen telepíthető
 • Teljesen biztonságos az áramütés veszélyével és az elektromágneses sugárzással szemben
 • Megbízható és tartós.

Az AHT fűtőszőnyegeket a legmagasabb biztonsági előírások szerint tervezték és gyártották, és megfelelnek a készülék II. Osztályának követelményeinek; kettős szigeteléssel készülnek, és sikeresen megfeleltek az IEC biztonsági szabványok vonatkozó követelményeinek: IEC En 60335-1: 2012; A11 (Háztartási és hasonló elektromos készülékek – biztonság, általános követelmények) és IEC En 60335-2-96: 2002; A1 : A2 (a helyiségfűtés rugalmas lapfűtőelemeire vonatkozó különös követelmények), valamint az IEC En 62233: 2008 (A háztartási készülékek elektromágneses terei az emberi expozíció szempontjából).

Az AHT fűtőszőnyegeket az Underwriters Laboratories (UL) tanúsítja és listázza az UL 1693 (elektromos sugárzó fűtés) szabvány alapján, az E349312 tanúsítványszámmal, valamint a Nemko-val , a P15220551 számú tanúsítvánnyal, és ezért büszkén viselik a CE-t, a Nemko N-t és a CB-t is mint az UL jelek.

Mi az a padlófűtés?

A padlófűtés, amelyet az ókori rómaiak használtak először, ismét a legnépszerűbb fűtési formává válik az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és egész Európában Kelettől Nyugatig. Kiváló kényelme és hatékonysága miatt az emberek felfedezik, hogy a sugárzó padlófűtési rendszernek több előnye van, mint amennyit lehetségesnek hittek.

A meleg érzet a lábakon keresztül történik

A padlófűtés állandó és nagyon jó hőt ad a ventilátorok zaja és a por felkavarására nélkül. A radiátorok hiánya megkönnyíti a bútorok elhelyezését. Biztonságosabb otthoni környezetet tesznek lehetővé, mert nincsenek forró fűtőfelületek.

A villanyszámlák is kellemesek lesznek

Önmagában a kényelem elég ok arra, hogy az AHT padlófűtési rendszerbe fektessenek, de vannak más jó okok is … például a költségmegtakarítás és az energiahatékonyság.

Az AHT padlófűtési rendszerrel az emberek gyakran felfedezik, hogy kényelmesek a hagyományos rendszereknél alacsonyabb hőmérsékleten… és az alacsonyabb hőmérsékleti beállítások alacsonyabb villamosenergia-költségeket jelentenek.

Az AHT padlófűtési rendszerekkel a megtakarítások a rendszer megvásárlásával kezdődnek. Rendszereink vásárlása és telepítése nemcsak olcsóbb, mint más sugárzó padlórendszerek, hanem üzemeltetésük is kedvezőbb.

Fedezze fel a kényelmet, érezze a meleget és élvezze a sugárzó padlófűtés hatékonyságát.

Kérjen ajánlatot a legközelebbi AHT forgalmazótól a következő épületre vagy felújítási projektre. Meg fog lepődni, mennyire gazdaságos lehet a sugárzó padlófűtés.

KÜLTÉRI FŰTÉS

Az AHT hó-és jégolvadási rendszerek egyedülálló amorf fémszalagos fűtési technológián alapulnak. Jelentős előnyökkel rendelkeznek más típusú hidraulikus vagy elektromos kábelalapú hóolvadási és jégmegelőzési rendszerekkel szemben.

Az AHT jelenleg három termékcsaládot szállít:

Underground – U Kültéri fűtőszalagok
Tető és ereszcsatorna – G kültéri fűtőszalagok
Road – R kültéri fűtőszalagok

Az AHT hóolvadási és jégmegelőzési rendszerek előnyei a következők:

 • Szélesebb érintkezési terület a hideg talajjal vagy jéggel
 • Gyorsabban éri el az üzemi hőmérsékletet, mint más rendszerek
 • Energiatakarékos
 • Egyenletesebb hőt generál
 • Kevésbé költséges
 • Rendkívül egyszerű és könnyen telepíthető
 • Megbízható és tartós.

Beton, aszfalt, útburkoló kövek, kavics, természetes vagy műfű alatt készült bármilyen típusú sportpálya, például futball, rögbi, tenisz, golf stb. Melegítésére, valamint mezőgazdasági alkalmazásokhoz. A fűtőelem különféle váltakozó vagy egyenáramú áramforrásokkal működtethető: 110–120, 208, 220–240, 400 és 600 V, mindaddig, amíg az áramkorlátot teljesítik. Alacsony feszültség (50 volt alatti) használata is lehetséges. A fűtőelem felső üzemi hőmérséklete 70 ° C.

Az összes AHT kültéri fűtőszalag a teljesen földelt hő nyomkövető kábel egyedi tervezésén alapul, amorf fémes szalagból, mechanikusan robusztus, rugalmas házban. Az elemet úgy tervezték, hogy megfeleljen az IEEE 515.1 szabványoknak a föld alatti és kültéri alkalmazások számára, és az INTERTEK teljes mértékben tanúsította és jegyzékbe vette, és büszkén viseli az ETL jelölést.

AHT hóovadás és jégmegelőzés

AHT hó-és jégolvadási rendszere ideális külső beton, aszfalt, térkő, kavics és gyep / gyep (sportpályák stb.) Számára. Az egyedülálló amorf fém szalag technológiánk alapján jelentős előnyökkel rendelkeznek minden más típusú hidraulikus vagy elektromos kábel alapú hóolvadási és jégmegelőzési rendszerrel szemben.

ELŐNYÖK

Az előnyök a következők:

 • Nagyobb érintkezési terület a hideg talajjal vagy jeges felülettel
 • Gyorsabban éri el az üzemi hőmérsékletet, mint más rendszerek
 • Energiatakarékos
 • Kevésbé költséges
 • Egyenletesebb hőt generál
 • Rendkívül egyszerű és könnyen telepíthető
 • Tökéletesen biztonságos az áramütés veszélyétől és az elektromágneses sugárzástól
 • Megbízható és tartós

AHT FŰTŐELEMEK

Az AHT jelenleg két termékcsaládot szállít:

 • Kültéri földalatti fűtőszalagok vagy szőnyegek általában 250 – 500 W / m2 sebességgel
 • Csövek és ereszcsatornák fagyvédelem / hőkövető szalag

Mindkét család a teljesen földelt hő nyomkövető kábel egyedi tervezésén alapul, amorf fémszalagból, mechanikusan robusztus, rugalmas házba zárva. Az elemet úgy tervezték, hogy megfeleljen az IEEE 515.1 szabványnak a föld alatti és kültéri alkalmazások számára.

FŰTŐELEM TELJESÍTMÉNYE

A fűtőelem fix teljesítményű. Az amorf szalagok különböző szélességének és az elem különböző hosszúságának alkalmazásával elérhetjük a szükséges kimeneti teljesítményt egy méterenként. A fűtőelem teljesítményének felső határa általában 62 watt / méter. Ez a határérték több mint 5 ampernek felel meg egyetlen áramkörön. A fűtőelem különféle váltakozó vagy egyenáramú áramforrásokkal működtethető: 110–120, 208, 220–240, 400 és 600 V, mindaddig, amíg az áramkorlátot teljesítik. Alacsony feszültség (50 volt alatti) használata is lehetséges. A fűtőelem felső üzemi hőmérséklete 70 ° C.

GEOMETRIAI MÉRETEK

A fűtőszőnyegeket úgy tervezték, hogy lefedjék a fűtött terület névleges 20% -át, de a normál terület-burkolási sűrűség 15% és 30% között mozog. Más értékek is lehetségesek.

ELEKTROMOS INTÉZKEDÉSEK

Minden fűtőszőnyeg normál bemeneti teljesítménye 250 – 500 watt / m2. az egyes fűtőszőnyegek címkéin megadottak szerint Nagyobb bemenet könnyen elérhető a párhuzamos fűtőelemek közötti távolság csökkentésével.

ELŐNYÖK ÉS BIZTONSÁG

Az AHT amorf fémszalagos padlófűtésének előnyei a sokféle területen ideálisak:

 • Fürdőszoba
 • Konyha
 • Dolgozó szoba
 • Pincék
 • Társalgó
 • Hálószobák

 

Az egyedülálló amorf fém szalag fűtési technológián alapuló AHT padlófűtési rendszernek jelentős előnyei vannak bármely más típusú padlófűtési rendszerrel szemben:

 • A padlóba illeszkedik közvetlenül minden típusú felület alatt
 • Gyorsabban éri el az üzemi hőmérsékletet, mint más rendszerek
 • Egyenletesebb hőt generál
 • Működése kevésbé költséges és gazdaságosabb
 • Alacsony profilú és kiváló rugalmasságú
 • Rendkívül egyszerű és könnyen telepíthető
 • Teljesen biztonságos az áramütés veszélyeivel és az elektromágneses sugárzással szemben
 • Megbízható és tartós
KÖZVETLENEN A FELÜLETEK ALÁ TELEPÍTHETŐ

Az AHT fűtőszőnyegek széles fémes szalagokból készülnek, amelyek a padlóterület legalább 25% -át lefedik (míg fűtővezetékekkel csak 1–2%). Ez a nagy hőátadási terület lehetővé teszi, hogy a fűtőelem nagyon alacsony, körülbelül 30 fokos hőmérsékleten működjön (összehasonlítva a tipikus, több mint 60 fokos hőmérséklettartománnyal a közös fűtővezeték magjánál), és még mindig előállítja a szükséges hőt a környező hőmérsékletre. terület.

Az alacsony üzemi hőmérséklet lehetővé teszi a padlóra történő beépítést közvetlenül különböző típusú padlókba, mint például kerámia cserép, fa, parketta stb.

A MŰKÖDÉSI HŐMÉRSÉKLETEKET GYORSABBAN ÉRI EL, MINT MÁS RENDSZEREK

Az AHT fűtőszőnyegek széles fémes szalagokból készülnek, amelyek a padlóterület legalább 25% -át lefedik (míg fűtővezetékekkel csak 1–2%). Ez a nagy hőátadási terület lehetővé teszi, hogy a fűtőelem nagyon alacsony, körülbelül 30 fokos hőmérsékleten működjön (összehasonlítva a tipikus, több mint 60 fokos hőmérséklettartománnyal a közös fűtővezeték magjánál), és még mindig előállítja a szükséges hőt a környezetének.

Az alacsony üzemi hőmérséklet lehetővé teszi a kerámia cserép, fa, parketta vagy szőnyeg közvetlen felszerelését a fűtőszőnyegek fölé, nem veszélyeztetve ezen finom padlóburkolatok színét, textúráját vagy bevonatát.

EGYSZERŰBB HŐT TEREMT

Az AHT fűtőszőnyegek széles fémes szalagokból készülnek, amelyek a padlóterület legalább 25% -át lefedik (míg fűtővezetékekkel csak 1–2%). Ez a magas lefedettség rendkívül egyenletes fűtést eredményez a padlóburkolat tetején.

KISEBB KÖLTSÉG ÉS GAZDASÁGOSABB MŰKÖDÉS

Mivel az AHT fűtőszőnyegek a kívánt üzemi hőmérsékletet gyorsabban érik el, a rendszer aktiválása a kívánt hőmérséklet elérésére később kezdődik, mint egy hasonló huzalalapú rendszer, így alacsonyabb működési költségeket eredményez.

A fűtőszalagok az összes elektromos energiát hővé alakítják, és mivel a szalag vastagsága minimális (1/1000 hüvelyk), a hő nem tárolódik magában a fűtőelemben; az összes hő eloszlik a környező területekre, ami kiemelkedő gazdaságos üzemeltetési költségekkel jár.

VÉKONY PROFILÚ ÉS NAGYON RUGALMAS

A fűtőszalag csak 1/1000-os vastagságú. A teljes szőnyegvastagság, a kettős szigeteléssel együtt, kevesebb, mint 1 / 10th hüvelyk, ezért tökéletesen alkalmas nemcsak új épületekbe történő beépítésre, hanem felújításra, és utólagos felszerelésre is.

A legmodernebb technológia azt jelenti, hogy a felújítások alatt gyakorlatilag nincs változás a padló magasságában.

RENDKÍVÜL EGYSZERŰ ÉS KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ

Csak fektesse le a fűtőszőnyegeket az aljzaton, csatlakoztassa az elektromos kábeleket, és készen áll arra, hogy bármilyen típusú burkolattal lefedje a padlót.

TÖKÉLETESEN BIZTONSÁGOS AZ ÁRAMÜTÉS KOCKÁZATÁVAL ÉS AZ ELEKTROMÁGNESES SUGÁRZÁSSAL SZEMBEN

Lásd a biztonsági nyilatkozatot. (https://ahtmagyarorszag.hu/vallalat/)

MEGBÍZHATÓ ÉS TARTÓS

Az AHT amorf fém padlófűtési rendszer sok-sok évig fog működni, karbantartás és  problémamentesen, kényelmesen és biztonságosan, a jövőbe vezetve alacsony költséggel.

AHT fűtőszőnyegek

a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően lettek megtervezve és gyártva.
A fűtőszőnyegek megfelelnek a 2. osztályú készülék követelményeinek; kettős szigeteléssel készülnek, és sikeresen megfeleltek az IEC biztonsági szabványok vonatkozó követelményeinek: IEC 60335-1 (Háztartási és hasonló elektromos készülékek – biztonság, általános követelmények) és IEC 60335-2-96 (a helyiség hajlékony lapos fűtőelemeire vonatkozó különös követelmények) fűtés).

A fűtőszőnyegeket az Underwriters Laboratories (UL) is tanúsítja és felsorolja az UL 1693 (elektromos sugárzó fűtés) szabvány alapján, E349312 fájl.

Mint ilyen, az AHT termékek büszkén viselik a CE jelölést, rendelkeznek a CB jelöléssel, a Nemko N jelöléssel és az UL jelöléssel. Ezenkívül számos nemzeti biztonsági szervezet tesztelte, jóváhagyta és tanúsította őket, mint például az SAA – Ausztrália, az ISI – Izrael, a GOST – Orosz Föderáció, a PSE – Japán.

 

AHT kültéri fűtőszalagok

úgy tervezték és gyártják, hogy ellenálljanak a zord külső körülményeknek és megfeleljenek a legmagasabb nemzetközi biztonsági előírásoknak.

A kültéri fűtőszalagok a teljesen beágyazott hő nyomkövető amorf fémszalagos fűtőelem egyedi tervezésén alapulnak, mechanikusan erős, de rugalmas burkolatba zárva. Megfelelnek az IEEE 515.1 szabványnak a föld alatti és kültéri alkalmazások számára.

Mint ilyen, az AHT kültéri fűtőszalagokat globálisan jóváhagyta az Intertek, és büszkén viselik az ETL jelölést.

Az AHT termékeket tesztelték, és megállapították, hogy elhanyagolható elektromágneses sugárzásuk van, messze elmaradva az alkalmazandó szabványok minimális követelményeitől. Mint ilyeneket a Nemko jóváhagyta, és így megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Az összes AHT termék, ha a telepítési utasításoknak megfelelően telepíti  az AHT telepítési kézikönyvben leírtak alapján, úgy tökéletesen biztonságos és a legmagasabb teljesítményszintet éri el.