Vállalat
3080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3080,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8,elementor-page elementor-page-3080
 

Vállalat

A.H.T. Fejlett Fűtés Technológiák Nemzetközi Csoport

Világelső a zöld és környezetbarát fűtéstechnika terén a háztartási, ipari és kereskedelmi beltéri és kültéri alkalmazásnál. A fő hangsúly az új technológiák és alkalmazások előmozdítása a fűtésben és a fúzióban, két forradalmi és szabadalmaztatott technológián alapulva: amorf fémszalagok és amorf fémpor.

 

A mindössze 25 mikron vastagságú AHT amorf szalagos fűtőelem lényegesen hatékonyabb, mint az összes többi kristályos elektromos fűtőkábel-rendszer, valamint a hagyományos melegvíz-rendszerek, és példátlan szilárdságot, hőhatékonyságot, valamint egyedi szerelési módszereket mutat be, több fontos tényezőre:

  • A szalag nagy hőátadási területe
  • Alacsony az elem tömege
  • Alacsonyabb üzemi hőmérséklet
  • Alacsonyabb szigetelési követelmények.

 

Az AHT anyagok példátlan szilárdságot és hőstabilitást, valamint egyedi szerelési módszereket mutatnak be.

Az AHT Advanced Heating Technologies International Group székhelye a svájci Lugano. A leányvállalatok stratégiai elhelyezkedése az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Izraelben, Cipruson, Hollandiában, Koreában és Olaszországban található. Gyártási műveleteinket az AHT Advanced Heating Technologies Industrial Group, leányvállalatunk végzi Ghimbavban (Románia), ahol a gyárunk található.

Az AHT International Group minden tevékenysége az „Élet fokozása – a környezet védelme” elvén alapszik .

TANUSÍTVÁNYOK